Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de 'bağımlılık' konulu yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi

Güncel

Osmaniye’de "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


Kentte ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında bağımlılık konusuna duyarlılığını arttırmak amacıyla yapılan yarışmanın sonuçları belli oldu.





İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, ödül töreninde yaptığı açıklamada, bağımlılıkla ilgili eserlerin değerlendirmeye alındığı yarışmada afiş, resim, karikatür, kompozisyon ve şiir alanlarında 2011 yılından beri düzenlendiğini belirtti.









Albak, “Düzenlenen bu yarışma ile çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini ve kötü alışkanlıkların olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayarak daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunacaktır.Yeni neslin bağımlılıkla ilgili bilinç düzeylerini arttırmayı amaçlamak için bu tür yarışmalar yapıldığını belirterek, öğrencilerimizin başarısında katkısı bulunan öğretmenlerimize, ailesine, emeği geçenlere ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi.





Edebi ve görsel olarak iki ana dalda 18 ödül verilen yarışmada Görsel Eser Kategorisi dalında, Yedi Ocak İlkokulu öğrencisi Alper Öztürk, Atatürk Ortaokulu öğrencisi Nehir Nisa Demirdelen ve Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sibel Güneş birinci oldu.









Başarılı öğrencilere ödülleri, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve Yeşilay Derneği Başkanı İrfan Tufan tarafından verildi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.