Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de başlayan operasyon Konya'da bitti

Güncel

Osmaniye'den bir fabrikadan Ankara'ya gitmek üzere yükledikleri 27 ton galvanizli boruyu Konya'da pazarlanmaya çalışan 2 şüpheli Jandarma tarafından yakalandı. Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikadan alınan ve piyasa değeri 450 bin TL olan 27 Ton galvanizli borunun Ankara'daki ilgili firmaya teslimi gerçekleşmediği ve Konya'da bir alıcıya pazarlanmaya çalışıldığı tespit edildi.


Osmaniye'den bir fabrikadan Ankara'ya gitmek üzere yükledikleri 27 ton galvanizli boruyu Konya'da pazarlanmaya çalışan 2 şüpheli Jandarma tarafından yakalandı.





Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikadan alınan ve piyasa değeri 450 bin TL olan 27 Ton galvanizli borunun Ankara'daki ilgili firmaya teslimi gerçekleşmediği ve Konya'da bir alıcıya pazarlanmaya çalışıldığı tespit edildi.






https://www.youtube.com/watch?v=jUe_KMifd4U




Osmaniye İl Jandarma Komutanlığına bağlı Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Toprakkale İlçe Jandarma Komutanlığı personelince yapılan titiz çalışmalar neticesinde galvanizli borular bulunarak sahibine teslim edildi.





Olayı gerçekleştiren M.T. ve C.E. isimli şahıslar yakalanarak Osmaniye'ye getirildi ve adli makamlara sevk edildi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.