Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de DEAŞ operasyonu

Güncel

Osmaniye'de, terör örgütü DEAŞ'ın savaşçı kadrosunda bulunduğu belirlenen Suriye uyruklu 2 kişi, düzenlenen operasyonla yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekiplerince, DAES Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi, ülke içinde meydana gelebilecek sansasyonel eylemlerin önlenmesi ve Suriye'deki çatışma bölgeleri ile irtibatlı olarak faaliyet gösteren şahısların tespiti ve engellenmesine yönelik çalışma başlatıldı.

Osmaniye'de, terör örgütü DEAŞ'ın savaşçı kadrosunda bulunduğu belirlenen Suriye uyruklu 2 kişi, düzenlenen operasyonla yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekiplerince, DAES Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi, ülke içinde meydana gelebilecek sansasyonel eylemlerin önlenmesi ve Suriye'deki çatışma bölgeleri ile irtibatlı olarak faaliyet gösteren şahısların tespiti ve engellenmesine yönelik çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda, Suriye'de bulunduğu süre içerisinde DAEŞ Terör Örgütü içerisinde 'savaşçı' düzeyinde faaliyet gösteren Suriye uyruklu Y.B. ve S.B. yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığınca Terörle Mücadele kapsamında yürütülen operasyonların aralıksız ve kararlılıkla devam edilmekte olduğu vurgulanırken, sorguları tamamlanan iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.