Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de eğitime destek verenlere teşekkür belgesi verildi

Güncel

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Osmaniye’deki programı kapsamında, hayırseverler, iş insanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Osmaniye’deki programı kapsamında, hayırseverler, iş insanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.



Toplantıda Vali Ömer Faruk Coşkun ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk teşekkür konuşmaları yaptılar. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, konuşmasının ardından hayırseverlere teşekkür belgesi takdim etti.



Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş. adına Mevlüt Özer, Enova Enerji Üretim A.Ş. adına Mustafa Öztürk, Mehmethan Yüksel, Abdurrahman Keskiner, Sena Kayalı, Baştuğ Metalurji A.Ş. Mustafa Baştuğ adına Alper Kından, Günay Özden, Ali Kirmit, Tosyalı Holding adına Ayhan Tosyalı, Ayşe Aybaba ve Hasan Aybaba adına Samet Aybaba’ya teşekkür belgelerini veren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitime yaptıkları katkılardan dolayı tüm hayırseverlere teşekkür etti.



Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ve Baha Ünlü, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri de katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.