Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de 'İnsan Kaynakları Platformu' oluşturuldu

Güncel

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü öncülüğünde İnsan Kaynakları Platformu oluşturuldu. Platformun İŞKUR-Üniversite-Özel Sektör işbirliğini daha da güçlendirmek, istihdamı artırmak, kaliteli ve nitelikli insan gücü yetiştirilmesini destekleyen çalışmalar yapmak amacıyla oluşturulduğu bildirildi.

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü öncülüğünde İnsan Kaynakları Platformu oluşturuldu.

Platformun İŞKUR-Üniversite-Özel Sektör işbirliğini daha da güçlendirmek, istihdamı artırmak, kaliteli ve nitelikli insan gücü yetiştirilmesini destekleyen çalışmalar yapmak amacıyla oluşturulduğu bildirildi.

İnsan Kaynakları Platformu oluşturmak için İnsan Kaynakları Müdürleri, Üniversite Kariyer Merkezi temsilcisi, İş ve Meslek Danışmanlarının katıldığı ilk toplantı Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

İş arayanların iş kapısı olarak işgücü piyasasında aktif rol oynamaya devam edeceklerini belirten İŞKUR İl Müdürü Altunkaynak, "Çalışma arkadaşlarımızın özverili ve gayretli katkılarıyla, temel hedefimiz olan istihdama önemli katkılar sağlamayı sürdürerek, oluşturduğumuz İnsan Kaynakları Platformu ile işgücü piyasası aktörleri ile daha güçlü bir iletişim kurarak istihdamı arttırmaya yönelik projeler geliştirilmesine katkı sunmaya çalışacağız." dedi.



Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kariyer Merkezi temsilcisi, Tosyalı Holding, Tosyalı Toyo, Tosçelik, Koç Metalurji, Yücel Boru, Öz Trans, Baştuğ Metalurji, JNR Mensucat, Şen Piliç, Bonip Tekstil firmalarının İnsan Kaynakları Müdürleri ile İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyunlu, Şube Müdürü Deniz Aydın, Kadirli Şube Müdürü Abdulhamit Yıldırım, İş ve Meslek Danışmanları Hatice Öztürk ve Gülbahar Yılmaz katıldı.

Toplantı sonunda Kurumumuz öncülüğünde İl Koordinasyon Kurulunu oluşturarak, aylık toplantılar düzenlenmesi kararlaştırıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.