Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de Jandarma son 3 ayda 414 bin 872 araç ve şahsı sorguladı

Güncel

Osmaniye’de jandarma ekipleri tarafından son üç ayda yapılan operasyon ve uygulamalarda 414 şüpheli yakalandı. İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada, 01 Eylül – 30 Kasım tarihleri arasında sorumluluk alanında emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasına yönelik icra edilen operasyon ve uygulamalar hakkında bilgi verildi.

Osmaniye’de jandarma ekipleri tarafından son üç ayda yapılan operasyon ve uygulamalarda 414 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada, 01 Eylül – 30 Kasım tarihleri arasında sorumluluk alanında emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasına yönelik icra edilen operasyon ve uygulamalar hakkında bilgi verildi.

Açılamada, söz konusu tarihlerde 1128 olaya müdahale edildiği, 414 bin 872 araç ve şahısın sorgusunun yapıldığı kaydedildi.

Çalışmalarda 414 arama kaydı bulunan şüphelinin yakalandığı, 16 kayıp şahısın da bulunduğu belirtildi.

Operasyonlarda ve uygulamalarda yakalanan şahısların üzerinde, ev ve işyerinde yapılan aramada 21 av tüfeği ve tabanca, 7 uzun namlulu silah, 2 bin 687 çeşitli mühimmat ve patlayıcı, 210 hap, 22 bin 645 gram esrar, 37,5 gr uyuşturucu ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığının kent genelinde emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunarak, halkımızın huzur ve güvenliğine yönelik uygulamaların devam edeceği kaydedildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.