Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de 'Kitap ve İnsan' etkinliği düzenlenecek

Güncel

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından, “Kitap ve İnsan” konulu; imza, söyleşi, şiir ve müzik dinletisi programı gerçekleştirilecek. AMAÇ: Osmaniye il merkezi ve ilçelerindeki, ayrıca komşu il ve ilçelerdeki; Aşık, Ozan, Şair, Yazar, Ressam, Karikatürist, Fotoğrafçı ve benzeri kültür-sanat insanlarının buluşması, tanışması, kaynaşması ve kamuoyu ile tanışmasını içermektedir.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından, “Kitap ve İnsan” konulu; imza, söyleşi, şiir ve müzik dinletisi programı gerçekleştirilecek.
AMAÇ:

Osmaniye il merkezi ve ilçelerindeki, ayrıca komşu il ve ilçelerdeki; Aşık, Ozan, Şair, Yazar, Ressam, Karikatürist, Fotoğrafçı ve benzeri kültür-sanat insanlarının buluşması, tanışması, kaynaşması ve kamuoyu ile tanışmasını içermektedir.

ETKİNLİK:

Etkinlik programı, Osmaniye kent merkezinde 19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat:10.00’da başlayıp, 19.00’da sona erecektir.

Osmaniye ve komşu il/ilçelerindekiler, “amaç” bölümündeki koşullara uymaları halinde katılabilirler.

Eserlerini imzalamak, söyleşi veya sunum yapmak, şiir veya türkü söylemek gibi eylemler başvuru sırasında belirtilecektir.

ETKİNLİKTE YER ALMA KOŞULLARI:

Etkinlikte yeralmak için, katılım koşullarını kabul etmek ve kayıt yaptırmak gerekmektedir. Etkinlikteki program etiğine uygun olan her kişi kaydını yaptırması sırasında OŞYAD üyesi olup olmadığı aranmaz.

Özellikle Osmaniyeli Şair-Yazarlar olmak üzere kültür ve sanat insanlarını kamuoyu ile tanıştırıp kaynaştırmak amacı ile düzenlenen bu etkinliğimize; 18 Ekim 2019 Cuma günü saat: 17.00’ye kadar isimlerini yazdırıp, kaydedilenler katılabilecektir. Kayıtlar OŞYAD Dernek binasında yapılacak, isimlerini yazdıranlar için masa sıra numarası ile birlikte uyması gereken kurallar hakkında bilgi verilecektir.

Etkinlik için kayıt yaptırmayanlar, sergi masası ile sandalye isteme hakkı olamayacağı gibi, etkinliğin başladığı günde yeni bir istek olsa bile kabul edilmeyecektir.

AŞIK-OZAN-ŞAİR-YAZAR VE SANATÇILARA ÇAĞRI

Osmaniye’de ilk kez düzenleyeceğimiz bu etkinlikte yer almak isteyen tüm; kültür-sanat insanlarının katılımlarını beklerken, isimlerini yazdırarak kayıt yaptırmalarının önemini vurgulamak istiyoruz.

Bu etkinliği her ne kadar OŞYAD üstlenmiş olsa bile, önemli olanın Osmaniye ve Çukurova insanlarının kültürel ve sanatsal değerlerinin kamuoyu ile paylaşması, kaynaşması ve tanışması olarak değerlendirmenizi istiyoruz.

ETKİNLİĞE NASIL KATILABİLECEKSİNİZ!


Bu etkinlikteki programına katılabilmek için, kültür ve sanat alanındaki katılımınızı belirten konuyu belirterek, OŞYAD’a başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Telefon görüşmesi ile etkinlikte yer alınması söz konusu değildir. Katılımcının kendisinin gelmesi ve koşulları okuması ile imzalayıp benimsemesi ilkelerimiz arasında yer almaktadır.

Etkinliğimiz tüm katılımcılara, koşullara uyum sağlamaları ile herkese açık olup, kendilerini tanıtma, okurları ile buluşabilme olanağı sağlamak amacı ile gerçekleşmektedir.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), Alibeyli Mahallesi, Musa Şahin Bulvarı, Şehit Bekir Evirgen Sokak No.3 kat. 2 adresindeki dernek binasına, adresin bulunamaması halinde ise; 0545.501 33 16 numaralı telefonla görüşülerek bilgi alınmasına, ardından katılım kaydının yapılması ile etkinlikte yer alabilirsiniz.

Mustafa BARDAK

OŞYAD Yönetim Kurulu Başkanı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.