Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de 'LGS Değerlendirme Toplantısı' yapıldı

Güncel

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak başkanlığında yapılan toplantıda Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi alınan tedbirler gözden geçirildi. 20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan LGS'de gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Albak, "Hepimiz gördük ki bu salgın döneminde çalıştıkça, ürettikçe neleri başarabiliyoruz.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak başkanlığında yapılan toplantıda Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi alınan tedbirler gözden geçirildi.

20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan LGS'de gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Albak, "Hepimiz gördük ki bu salgın döneminde çalıştıkça, ürettikçe neleri başarabiliyoruz. Öyle ki ülkemizde olduğu gibi İlimizde de maske ve dezenfektan üretimiyle canla başla çalışarak ihtiyaçlara cevap verdik, vermeye devam ediyoruz. Bu da her krizin beraberinde fırsatları da getirebileceğinin göstergesi. Bütün bu zorluklara rağmen, eğitimde ortaya çıkan dönüşüm sürecine birlikte entegre olmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz noktada ülkemizde eğitim sistemimizin alt yapısının sağlamlığı, koordinasyon ve disiplinli bir şekilde hareket etme kabiliyetinin, bu zorluğun aşılmasında önemli rol oynadı. 20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan LGS'de de gerekli tedbirlerimizi aldık ve birlikte başarıyla sınav sürecini tamamlayacağız. Okullarımıza sınav öncesi temizlik malzemeleri, sınavda kullanılacak olan el dezenfektanları, maske, eldiven ve koruyucu siper maske gibi malzemeleri ulaştırdık." dedi.

Albak, bu zorlu süreçte yönetici ve öğretmenlere, öğrenci ve velilere destekleri ve anlayışları için teşekkür etti.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde salgın döneminde ilk defa yüz yüze gerçekleştirilen toplantı, sosyal mesafe kuralları ve hijyen şartları gözetilerek gerçekleşti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.