Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de 'Sosyal Medyadan Sosyal Meydana' etkinliği

Güncel

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 81 ilde hayata geçirdiği, 2019 yılında “Birlik ve Beraberlik Teması” ile başlayan, “Çevre Temizliği Teması” ile devam eden “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi” ikinci yılında. Yılda dört kez düzenlenen ve tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak uygulanan proje, Gençlik Merkezlerinin organizasyonu, gönüllü gençlerin desteği ve 7’den 70’e bütün vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilmektedir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 81 ilde hayata geçirdiği, 2019 yılında “Birlik ve Beraberlik Teması” ile başlayan, “Çevre Temizliği Teması” ile devam eden “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi” ikinci yılında.

Yılda dört kez düzenlenen ve tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak uygulanan proje, Gençlik Merkezlerinin organizasyonu, gönüllü gençlerin desteği ve 7’den 70’e bütün vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilmektedir.

Proje ile toplumun ve özellikle de gençlerin sosyal medya bağımlılığından uzak olmalarına, toplumla bir araya gelmelerine, milli ve manevi değerlerimizle bütünleşerek sosyalleşmelerine, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarına, günün önemli bir zaman diliminde vakit geçirdikleri sosyal medyanın yerini toplumla iç içe olabilecekleri, gelişimlerine olumlu katkı sağlayan alternatif etkinliklere zaman ayırmalarına destek olabilmek amaçlanmaktadır.

İlimizde de Osmaniye Gençlik Merkezi tarafından uygulanan projenin 2020 yılı ilk faaliyeti 19 Ocakta Osmaniye Park 328 AVM’de Saat 10.00 ile 22.00 saatleri arasında yapılacak.

Açık Otopark Alanında Şişme Oyun Aleti (Canlı İnsan Langırtı),Mini Golf, Minyatür Kale, Portatif Basketbol ,Badminton, Matrak Oyunu etkinlikleri ve yarışmalarının yanı sıra, AVM içinde 1. Katta El Sanatları Sergisi, Ebru, Ahşap ve Taş Boyama, Filografi v.b. El Sanatları Atölye Çalışmaları, Yüz Boyama, Etkinlik Alnında Palyaço ve Çocuk Oyunları , İşaret Dili Gösterisi, Halk Oyunları Gösterisi, Konser ve Müzik Dinletisi gerçekleştirilecek.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.