Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de uyuşturucu ve kaçak akaryakıt operasyonu

Güncel

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda kaçak akaryakıt ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Toprakkale ilçesi Sayhöyük köyü otoban köprüsü mevkiinde şüpheli İ.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda kaçak akaryakıt ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Toprakkale ilçesi Sayhöyük köyü otoban köprüsü mevkiinde şüpheli İ.B. ye ait minibüsten şüpheli T.A. isimli şahsa ait TIR’ın akaryakıt deposuna akaryakıt aktarımı yaptığı tespit edildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile araçta yapılan aramada (3) bidon içerisinde (550) litre markersiz akaryakıt ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak akaryakıt İl Özel idaresine teslim edilerek tanzim edilen tutanaklar Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna gönderildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.



Merkez ilçede KOM Şube Müdürlüğünce alınan ihbar üzerine Gaziantep ilinden Eroin ve Metamfetamin maddesi getirerek torbacılar vasıtasıyla piyasaya süren N.K.’nın ev ve eklentilerinde narkotik tespit köpeğinin de katılımı ile operasyon gerçekleştirildi.

Şüphelinin evinin yanında odunluk olarak kullanılan ardiyede yapılan aramada 20.1 gram Metamfetamin, 48.7 gr. Eroin, 193.8 gr. Esrar maddesi, 122 Adet Uyuşturucu/Uyarıcı hap, 1 adet tabanca, 1 adet tabancaya ait şarjör, 37 adet fişek, 1 adet otomatik av tüfeği, 1 adet 30 cm. uzunluğunda komando bıçağı, 1 adet kağıt küp içerinde içerisi barut dolu (yaklaşık 2-2.5 kg ağırlığında) patlayıcı madde, 2 adet hassas terazi ve 83 adet uyuşturucu maddeleri satışa hazırlamak için paketlemede kullanılan kilitli poşet ele geçirildi.

Adresinde bulunamayan şüpheli şahsın yakalanması çalışmalarına devam edildiği bildirildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.