Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de 'Vefa Sosyal Destek Grubu' oluşturuldu

Güncel

Osmaniye Valiliği tarafından oluşturulan 'Vefa Sosyal Destek Grubu' Vali Coşkun başkanlığında toplandı. Yeni tip Korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü kişiler ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sokağa çıkmasının sınırlandırılmasının ardından, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Osmaniye Valiliği tarafından oluşturulan 'Vefa Sosyal Destek Grubu' Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında toplandı.

Osmaniye Valiliği tarafından oluşturulan 'Vefa Sosyal Destek Grubu' Vali Coşkun başkanlığında toplandı.

Yeni tip Korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü kişiler ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sokağa çıkmasının sınırlandırılmasının ardından, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Osmaniye Valiliği tarafından oluşturulan 'Vefa Sosyal Destek Grubu' Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında toplandı. Toplantıda alınması gereken tedbirler görüşüldü.




Vali Ömer Faruk Coşkun, toplantının ardından yaptığı açıklamada; "Özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Vefa Sosyal Destek Grubunu ilimizde oluşturduk. Bu kapsamda ikametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilen 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız, sağlık başta olmak üzere tüm temel ihtiyaçlarını 112, 155, 156 Numaralarından bildirebileceklerdir." diye konuştu.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.