Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de yanan her yer yeniden ağaçlandırılacak

Güncel

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, orman yangınlarında yanan her yerin yeniden ağaçlandırılacağını açıkladı.


Vali Dr. Erdinç Yılmaz, orman yangınlarında yanan her yerin yeniden ağaçlandırılacağını açıkladı.





Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Karatepe Köyünde söndürme çalışmaları devam eden yangın bölgesinde incelemelerde bulundular.









Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya yaptıkları incelemenin ardından yangın koordinasyon merkezinde Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz'dan söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldılar.





Adana Orman Bölge Müdürü Yılmaz, verdiği bilgilerde yangına 4 helikopter, 1 uçak, 75 arazöz, 44 su tankı, 8 dozer, 6 greyder, 5 kepçe ve 5 kamyon ile müdahale edildiğini söyledi. Orman Bölge Müdürü Yılmaz, yangının söndürülmesi için yaklaşık 400 kişinin alanda mücadele ettiğini kaydetti.









Vali Dr. Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, yangının söndürülmesi için ekiplerimizin tüm güçleriyle çalıştığını ifade ederek, "Yangının söndürülmesi için bütün imkânlarımızla mücadele ediyoruz, ekiplerimiz durmaksızın çalışıyorlar. Söndürme çalışmalarında gayret gösteren tüm personelimize teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun Osmaniye'm. Yanan her yeri yeniden ağaçlandıracağız.” diye konuştu.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.