Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'nin çikolata markası: Ferrimu

Güncel

Osmaniye'de 2002 yılından bu yana bir çok organizasyona imza atan Genç Organizasyon, gıda sektörüne girerek Osmaniye'de çikolata üretimine başladı. Osmaniye’de faaliyet gösteren genç organizasyon yönetim kurulu başkanı Mutlu Yurtsever üretim ile ilgili olarak şunları kaydetti: “Osmaniye ilimizde çikolata sektöründeki açıklığı gördüm ve Osmaniye’miz için kolları sıvadık.

Osmaniye'de 2002 yılından bu yana bir çok organizasyona imza atan Genç Organizasyon, gıda sektörüne girerek Osmaniye'de çikolata üretimine başladı.

Osmaniye’de faaliyet gösteren genç organizasyon yönetim kurulu başkanı Mutlu Yurtsever üretim ile ilgili olarak şunları kaydetti:

“Osmaniye ilimizde çikolata sektöründeki açıklığı gördüm ve Osmaniye’miz için kolları sıvadık. Osmaniye’mizde kurmuş olduğumuz üretim tesisimizde günlük taze çikolatalar üretilirken, üretim olarak ve kalite olarak iddialıyız. Markamızın adı Ferrimu olarak belirledik. İstihdam noktası başta olmak üzere ilerleyen süreçte Türkiye markası olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yerli üretimin önemini bilen bir grubuz. Bu noktada boşa geçecek zamanımız olmadığının da bilincindeyiz. Gerek ambalajı gerek ise lezzeti ile iddialı olduğumuzu da bir kez daha belirtmekte fayda var. “


Yurtsever, en kısa zamanda geniş çaplı üretime başlayacak olan Ferrimu Çikolatalarının adından oldukça söz ettireceğe inandığını belirtti.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.