Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

OŞYAD'tan Kültür ve Turizm Müdürü Torun'a 'Teşekkür' ziyareti

Güncel

Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun’a etkinlikteki katkılarından dolayı OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, teşekkür ziyaretinde bulundu.


Osmaniye’de geleneksel olarak düzenlenen “23. Ekmek ödüllü Şiir Yarışması” ödül törenine katkılarından dolayı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği teşekkür ziyaretinde bulundu.





OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, beraberinde Yönetim Kurulu İbrahim Karagülle ve dernek üyesi Yasin İlter ile birlikte, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun’u makamında ziyaret etti.





Ziyaret sırasında İl Müdürü Torun’a teşekkür dileklerini bildiren OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “Osmaniye’de aralıksız olarak düzenlemekte olduğumuz ve bu yıl 23.sünün ödül törenini gerçekleştirdiğimiz ‘Ekmek ödüllü şiir yarışması’ ödül töreninde, İl Müdürlüğünüz olarak; ateş ölçer, dezenfekte ve maske katkılarında bulunmanız bizleri memnun etmiştir. Kültür ve sanat etkinliklerine duyarlılık göstermenizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.









Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, ziyaretten memnun olduğunu belirterek; “Kentimizin tanıtımı adına yapılacak olan kültür-sanat ve turizm etkinliklerine elimizdeki olanaklar ölçüsünde yardımcı olmaya her zaman hazırız ve özen göstermekteyiz. Osmaniye merkezli aralıksız olarak 23 yıldır düzenlenen böylesi bir etkinlik kentimizin isminin tanıtılması adına sevindiricidir. Böylesi çalışmalarından dolayı OŞYAD yönetimini, emeği geçenleri ve tüm üyelerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.





Ziyaretin sonunda OŞYAD üyelerinden Yasin İlter, yeni çıkan şiir kitabını İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun’a imzalayarak hediye etti.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.