Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

OŞYAD'tan ücretsiz kitap desteği

Güncel

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), “Kitap okumayan kalmasın” sloganı ile kitapseverlere, yazarların eserlerini ulaştırıyor.


OŞYAD kütüphanesinde bulunan kitaplar ile değişik yazarların gönderdikleri eserleri okumak isteyenlere ücretsiz olarak dağıtıyor.





OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, İlk ve ortaokul öğrencilerine yönelik hikaye kitaplarının bir kısmını Osmaniye Merkez’de, bir kısmını ise Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki bir okula gönderdiklerini söyledi.









Geçtiğimiz yıllarda okullara değişik yazarların kitaplarını kütüphanelerine bağışladıklarını belirten OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “Geçtiğimiz günlerde Konya ilimizdeki Morena Yayınları sahibi Ali Kocabıyık tarafından derneğimize verilmek üzere üyelerimizden Yasin İlter aracılığı ile 55 ayrı yazarın 100 adet kitabı elimize ulaştı. Bu kitapları kitap alabilmek için parası olmayan kitapsever öğrencilere ücretsiz olarak vereceğimizi, okul kütüphanelerine de hediye edeceğimizi belirtmiştik. Bu kitaplardan 60 tanesini Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki, Şehit Uğur Kartal İlköğretim Okulu kütüphanesi için, şehidin ailesine gönderdik. Osmaniye Merkez Eyüp Sultan (Karaboyunlu) Mahallesi’ndeki kitap sever 20 öğrenciye 18 ayrı yazarın kitaplarını kendileri beğenmek üzere hediye ettik. Bu Mahallemizdeki kitap sever çocuklara hediye etmek üzere OŞYAD Denetim Kurulu üyesi Murat Boz ile birlikte giderek eserlerini teslim ettik. Kitap hediye ettiğimiz çocukların sevinçlerinden bizler de mutlu olduk” dedi.





OŞYAD Başkanı Bardak, kitapları sevenleri ile buluşturmaya devam edeceklerini belirtirken, ellerinde fazla kitabı olanların dernek binasına getirmelerini, kitap okumak isteyenlerin ise bu kitaplardan edinmek için başvurularını beklediklerini söyledi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.