Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Özel İdare Genel Sekreteri Bolat'tan CGC'ye ziyaret

Güncel

Osmaniye İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti. Nazik ziyaretinden dolayı Bolat’a teşekkür eden CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve TGK Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, cemiyet, federasyon ve konfederasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Osmaniye İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

Nazik ziyaretinden dolayı Bolat’a teşekkür eden CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve TGK Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, cemiyet, federasyon ve konfederasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.




Kentin her alanda değişime ve dönüşüme ihtiyacı olduğunu ifade eden Cihangir, “Osmaniye coğrafi konumu, tarihi ve turistik mekanları ile önemli bir potansiyele sahip. Ancak bugüne kadar bu potansiyelden yeterince faydalanılmadı. Tarım ve sanayi kenti Osmaniye, bir turizm kenti olabilir. Özel İdare’nin son yıllarda çok büyük yatırım ve hizmetleri oldu. İlimize taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun” dedi.

7/24 esasına göre çalıştıklarını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, devam eden çalışmalar ve hedeflenen projeler hakkında bilgi verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.