Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Park 328 AVM'de yangın söndürme tatbikatı

Güncel

Park 328 AVM ve Osmaniye İtfaiye Müdürlüğü İş birliği kapsamında yangın söndürme tatbikatı yapıldı. Etkinlikte, Alışveriş Merkezi İdari Birimlerine Yangın müdahale çeşitleri, yangın türleri, yangın söndürme cihazları kullanımı, yangında dikkat edilmesi gereken hususlar ve yangın dolabında bulunan malzemelerin kullanımıyla ilgili bilgiler verildi.

Park 328 AVM ve Osmaniye İtfaiye Müdürlüğü İş birliği kapsamında yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

Etkinlikte, Alışveriş Merkezi İdari Birimlerine Yangın müdahale çeşitleri, yangın türleri, yangın söndürme cihazları kullanımı, yangında dikkat edilmesi gereken hususlar ve yangın dolabında bulunan malzemelerin kullanımıyla ilgili bilgiler verildi.

Yönetim ofisi, güvenlik, temizlik ve teknik ekiplerin katılımı ile yapılan yangın tatbikatında kısa bilgilendirmeler yapılarak yangın söndürme cihazlarının kullanımı hakkında personele uygulamalı tatbikat yaptırıldı.

AVM Yönetimi insanların kalabalık şekilde bulundukları AVM’ ler de yangın gibi acil durumlarda yetkili personelin tahliye ve olaya müdahaledeki önemine değinerek bilinçli bir ekibin var olması gerektiğini belirtti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.