Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Parka zarar veriyorlar, evleri taşlıyorlar

Güncel

Osmaniye’de şehit uzman çavuş İbrahim Etiz Parkında, şehit anıtına zarar verildiği ve çevredeki evlere rahatsızlık verildiği belirtildi. Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan çocuk parkında bir grup gencin geç saatlerde gelerek anıta zarar verdiği ve evlere taş atarak aileleri rahatsız ettiği kaydedildi.

Osmaniye’de şehit uzman çavuş İbrahim Etiz Parkında, şehit anıtına zarar verildiği ve çevredeki evlere rahatsızlık verildiği belirtildi.


Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan çocuk parkında bir grup gencin geç saatlerde gelerek anıta zarar verdiği ve evlere taş atarak aileleri rahatsız ettiği kaydedildi.

Olayla ilgili bilgi veren vatandaşlar, yaşadıkları soruna çözüm bulunması için yetkililerden mobese istediklerini fakat bir yıldır çözüm üretilmediğini belirtiyor.

Evlerinin balkonunda oturamadıklarını ifade eden vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Vatandaşlar, şunları kaydetti:

“Biz Mareşal Fevzi Çakmak mahallesinde oturuyoruz. Evimizin önünde şehit İbrahim Etiz Çocuk Parkı var. İki yıldır parka gelen bir grup genç, parktaki şehit anıtını ve mahalledeki insanların evlerine taş atıyorlar. Gecen sene mahalle sakinleri olarak valiye çıktık mobese talep ettik. Valimizle konuşuldu. Vali bey ”mobese takılsın gereği yapılsın dediği halde maalesef bura da hiç bir önlem alınmadı. Balkonda otururken parka gelip şehit anıtını ve evleri taşladılar. Bir evin mutfağının camı kırıldı. Evimizde huzurla oturamıyoruz parkımıza mobese istiyoruz” ifadelerini kulandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.