Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Polis ekipleri, okul servislerinde bilgilendirme yaptı

Güncel

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından okul servis araçları sürücüleri ve öğrencilere, uyulması gereken kuralların yer aldığı broşür dağıtıldı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Salih Bahçeli İlkokulu önünde yapılan çalışmada, servis şoförlerine 'Okul taşıtlarında aranan şartlar', 'Servis şoförü ve rehber personel ile ilgili bilinmesi gerekenler', 'Öğrencilerin uyması gereken kurallar' ve 'Velilerin Bilmesi Gerekenler' konularının anlatıldığı broşürlerden dağıttı.




Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından okul servis araçları sürücüleri ve öğrencilere, uyulması gereken kuralların yer aldığı broşür dağıtıldı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Salih Bahçeli İlkokulu önünde yapılan çalışmada, servis şoförlerine 'Okul taşıtlarında aranan şartlar', 'Servis şoförü ve rehber personel ile ilgili bilinmesi gerekenler', 'Öğrencilerin uyması gereken kurallar' ve 'Velilerin Bilmesi Gerekenler' konularının anlatıldığı broşürlerden dağıttı.


Öğrencileri internetten tanımadıkları kişilerin kameralı sohbet istek mesajlarına cevap vermemeleri noktasında uyaran ekipler, öğrencilere web kameralı sohbetlerde yapılan tüm görüşmelerin sesli ve görüntülü olarak görüşülen kişi tarafından çok kolay kaydedilebildiğini ve bu görüntülerin kötü niyetli kişiler tarafından zarar verecek şekilde kullanılabileceği uyarısında bulundu.

Ekipler, öğrencilerden sanal ortamda arkadaşları dahi olsa özel hayatla ilgili fotoğraf ve görüntüleri paylaşmamalarını istedi.

Kentte tüm okullarda, sürücü ve öğrencilere yönelik çalışmaların devam edeceği kaydedildi.












Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.