Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Polis, hayvan hırsızlığı ve sahte para olaylarına karşı vatandaşları uyardı!

Güncel

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kurban satış pazarlarında dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı bilgilendirme broşürü dağıtıldı.


Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, kentte Fakıuşağı ve Yunus Emre Mahallesi'nde kurulan kurban pazarlarında bilgilendirme çalışması yaptı.





Ekipler, “Kurbanlık alışverişlerinde dolandırıcılara ve hırsızlara karşı dikkatli olun" başlıklı broşür dağıtarak sahte para, tırnakçılık, kurban hırsızlığı, yankesicilik ve dolandırıcılık konularında uyarıda bulunuldu.









Hayvan hırsızlığı ve sahte para olaylarına karşı alınacak tedbirlerle ilgili bilgilendirme yapan ekipler, “Ücretinizi almadan hayvanlarınızı teslim etmeyin. Şüphelendiğiniz araçların plakasını alın ve satış yaptığınız kişilerin isimlerini ve numaralarını kaydedin. Özellikle akşam vakitlerinde hırsızlık olaylarına karşı duyarlı olun. Yanınızda ya da kaldığınız yerde nakit para bulundurmayın. Her türlü şüpheli durumu zaman kaybetmeden 155’i arayarak bildirin. Ekiplerimiz sizlerin güvenliği için sürekli devriye halindeler ve sizler de şüpheli durumlarda bizleri aramaktan çekinmeyin” ifadelerini kullandı.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.