Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

RATEM'de Şerbetçioğlu dönemi

Güncel

RATEM 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.


RATEM 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. M. Aydın Şerbetçioğlu, yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.





Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı 14 Temmuz 2021 tarihinde İstanbul Hakim Evi’nde yapıldı. Genel Kurul Toplantısına Türkiye’nin dört bir yanından radyo ve televizyon yayıncıları katıldı.









RATEM 20.yılında 10. Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirirken, yapılan seçimde mevcut Başkan M. Aydın Şerbetçioğlu güven tazeledi.





Radyo 80 Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tozluklu, RATEM Bilim Teknik Kurulu Asil Üyeliğine seçildi.









Yönetim Kurulu Başkanı M. Aydın Şerbetçioğlu üyelere hitaben yaptığı konuşmada önümüzdeki süreçte gündemlerini oluşturacak konuları özetledi.





Başkan Şerbetçioğlu konuşmasında, “Yeni dönemde radyo televizyon yayıncılığında yıllardır altyapısını oluşturduğumuz projelerimizin hayata geçirilmesi yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Meslek Birliğimizin lisanslama gelirlerinin de artırılması için de çalışarak pandemi sürecinde ekonomik anlamda sıkıntıya düşen yayıncılarımıza rahat bir nefes alma imkanı sağlamayı hedefliyoruz. Tüm yayıncılarımıza ve üyelerimize Genel Kurula katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, bu vesileyle RATEM’in 20.yılını da kutluyorum.” dedi.









M. Aydın Şerbetçioğlu başkanlığındaki 10. Dönem RATEM Yönetim Kurulu üyeleri Banu Genç, İsmail Adıyaman, Tülay Arsal, Necmi Aydın, Ahmet Atılmış, Zafer Beyaz, Sadettin Arslan, İdriş Taş, İlhan Yalçın, Zehra Efsun Tekyeten, Mustafa Öztürk İşler, Ömer Faruk Hamurcu, İsa Akçay, Muammer Altıok, Hatice Kurt ve Hakan Kandemir'den oluştu.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.