Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Rehber öğretmenler toplantısı yapıldı

Güncel

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Başlangıcı Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı gerçekleştirildi. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri alanında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ile 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapılması planlanan önerilerin görüşülmesi, Rehberlik Hizmetleri İl Danışma Komisyonu Yerel Hedeflerin Açıklanması amacıyla Ahmet Cevdet Paşa toplantı salonunda Rehberlik öğretmenlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Başlangıcı Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı gerçekleştirildi.

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri alanında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ile 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapılması planlanan önerilerin görüşülmesi, Rehberlik Hizmetleri İl Danışma Komisyonu Yerel Hedeflerin Açıklanması amacıyla Ahmet

Cevdet Paşa toplantı salonunda Rehberlik öğretmenlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.




Düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın Albak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mılla Kayık, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Muhammet Yılmaz ve İl Merkez ve diğer ilçelerinde görev yapan Rehberlik Öğretmenleri katıldı.


İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, "Dünya hızlı bir şekilde değişiyor, yeni nesil ise farklı şekilde değişkenlik gösteriyor. Bu değişkenlik ve küresel dönüşüm içerisinde onlara yaşamsal becerileri kazandırmak, karşılaşacağı ya da karşılaşması muhtemel problemleri çözebilme yetilerini kazandırmak gayelerimiz arasında olmalıdır. Tüm bunları gerçekleştirirken kendimizi de yenilemek durumundayız. Rehberlik hizmetinin önemli olduğunu, sorunların anlık çözümü değil doğru planlamanın da yapılmasının elzem olduğunu belirtmek isterim. Çocuklarımızın sanatsal ve sportif başarılarının keşfedilmesi hususunda onlara yardımcı olunması gerekiyor, akademik başarılarının üst seviyelere çıkmasının yolu bir bakıma buradan geçiyor” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.