Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Rektör Türk'ten OKÜ'yü tercih eden öğrencilere mesaj

Güncel

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.


Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, 2020 YKS sonuçlarına göre OKÜ’yü tercih eden öğrencilere yönelik mesaj yayınladı.





Türk, mesajında şunları belirtti;





“Uzun ve yorucu bir sınav maratonunun sonunda başarılı olup Üniversitemizi tercih ettiniz ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde öğrenim görmeye hak kazandınız. Üniversitemizi kazanan değerli öğrencilerimiz; Bu başarınızdan dolayı sizi gönülden kutluyorum. Ayrıca, bu süreç içerisinde siz kıymetli gençlerden fedakârlığını esirgemeyen, başarınız için sizi sürekli destekleyen başta aileniz olmak üzere, sizlere emeği geçen öğretmenlerinizi ve tüm yakınlarınızı da kutlar, kendilerine en içten teşekkürlerimi sunarım. Şunu bilmelisiniz ki, başarı yoğun ve sürekli çalışmanın sonucudur ve başarılı olmak bir tercihtir.





Çevre ve temel değerlere duyarlı, paydaşlarına sunduğu kaliteli eğitim, araştırma ve danışmanlık faaliyetleriyle topluma değer katan ve sürekli gelişen bir eğitim kurumu olma misyonu doğrultusunda, öğrencisini her zaman başarılı, sağlıklı, mutlu kılmayı ve geliştirmeyi hedef edinen Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ailesine hoş geldiniz der, sağlık mutluluk ve başarılarla dolu bir öğrenim yaşamı dilerim.”


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.