Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Sene sonu Rehberlik Öğretmenleri değerlendirme toplantısı

Güncel

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı yapıldı. 2018-2018 eğitim öğretim yılında Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri alanında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ile 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapılması planlanan önerilerin görüşülmesi amacıyla Ahmet Cevdet Paşa toplantı Salonunda Rehberlik öğretmenlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı yapıldı.

2018-2018 eğitim öğretim yılında Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri alanında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ile 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapılması planlanan önerilerin görüşülmesi amacıyla Ahmet Cevdet Paşa toplantı Salonunda Rehberlik öğretmenlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mılla Katık, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Muhammet Yılmaz ve Merkez, Toprakkale, Düziçi, Bahçe ile Hasanbeyli ilçelerinde görev yapan Rehberlik Öğretmenleri katıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.