Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Şevki Yılmaz Osmaniye'ye geliyor

Güncel

Diyanet-Sen Osmaniye Şube Başkanı Adnan Yiğit, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti. CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, yerel basın olarak Sivil Toplum Kuruluşlarının öneminden bahsetti.

Diyanet-Sen Osmaniye Şube Başkanı Adnan Yiğit, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, yerel basın olarak Sivil Toplum Kuruluşlarının öneminden bahsetti.

Diyanet-Sen‘in çalışmalarının önemsendiğini ifade eden Cihangir, sendika temsilcilerinin çalışmalarında başarı diledi.




Diyanet-Sen Osmaniye Şube Başkanı Adnan Yiğit, sendika olarak kongre sürecini tamamladıklarını belirtti.


Yiğit, “Bizim sendikamız Memur-Sen’in Diyanet kolunu oluşturuyor. Diyanet olarak ülkenin en ücra köşelerine kadar ulaşıyoruz. Bundan dolayı halka en yakınlaşan kurumuz. Bu vesileyle sizleri ziyaret etmek istedik. Pazar günü 23 şubat saat 14.00’te Asri mezarlık yanındaki Cahit Zarifoğlu İmam-Hatip Lisesi Konferans Salonunda İlahiyatçı, İktisatçı ve Yazar Şevki Yılmaz hocanın katılımıyla ‘Darbeler ve Dersler’ adlı konferans düzenleyeceğiz. Bütün halkımızı davet ediyoruz.’’ şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.