Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Sosyal medyada terör propagandası yapan 1 kişi gözaltına alındı

Güncel

Hatay ve Trabzon'daki orman yangınlarının ardından sosyal medyada terör propagandası yapan şüpheli Osmaniye'de gözaltına alındı.


Osmaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla ilgili sabotaj eylemi ve PKK terör örgütünü destekleyici sosyal medya hesabından mesaj atan şüpheli gözaltına alındı.





Yapılan yazılı açıklamada, "Sabotaj eylemini PKK terör örgütünün müzahiri ateşin çocukları rumuzu ile üstlenilmesi üzerine atmış olduğu sosyal medya mesajının sahibi İ.D.isimli şahıs gözaltına alınmıştır" denildi.





Açıklamada, "Hatay ilimizde başlayan ve daha sonra Trabzon ilimizde devam eden PKK-KCK terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen orman yangınlarının akabinde, Hatay'da iki örgüt üyesinin gözaltına alınması, sabotaj eylemini PKK terör örgütünün müzahiri ateşin çocukları rumuzu ile üstelenilmesi üzerine atmış olduğu sosyal medya mesajının sahibi İ.D. isimli şahıs; 11.10.2020 günü saat.16.45 sıralarında şüpheli olarak adresinde yakalanarak, Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla 48 saat süre ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından gözaltına alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.