Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Toprakkale Kaymakamı Ali Yıldırım veda etti

Güncel

Toprakkale'den ayrılan Kaymakam Ali Yıldırım görev yaptığı 1 yıl boyunca hak ve adalet içerisinde herkese eşit davranmaya çalıştığını kaydetti. Kaymakam Yıldırım gitmeden önce bir veda mesajı yayınladı.

Toprakkale'den ayrılan Kaymakam Ali Yıldırım görev yaptığı 1 yıl boyunca hak ve adalet içerisinde herkese eşit davranmaya çalıştığını kaydetti.

Kaymakam Yıldırım gitmeden önce bir veda mesajı yayınladı.

Kıymetli Toprakkaleli hemşehrilerim diyerek başladığı açıklamasında

"Bakanlığımızın yurt dışı eğitim programı kapsamında, Ankara’da İngilizce dil kursu almak ve ardından İngiltere'ye gitmek üzere siz kıymetli Toprakkaleli hemşehrilerimden ayrılıyorum" dedi.

Yaklaşık 1 yıldır büyük mutluluk, heyecan ve gurur ile Kaymakamlık görevini ifa ettiği güzide ilçemizde insan odaklı bir hizmet anlayışıyla, mevcut imkânlar dâhilinde tüm hizmetlerin en verimli şekilde yerine getirilmesi konusunda azami çaba sarf ettiğimi belirten Ali Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu süreçte vatandaşlarımıza hizmet götürme noktasında ekip ruhu içerisinde, ilgili kurumlarla işbirliği ve koordinasyon halinde çalışmalarımızı yürüttük.

Görev yaptığım sürede hak ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya ve toplumun tüm kesimlerine eşit davranarak herkesi kucaklamaya özen gösterdim. Devletimizin şefkatli ve güler yüzünü vatandaşa yansıtmaya, kapımızı herkese, her zaman açık tutmaya, gönülleri hoş tutmaya çalıştım.

Özellikle ifade etmek isterim ki göreve başladığım ilk günden itibaren sizlerin sıcak, içten ve samimi duygularını derinden hissettim. Bu manada sizleri tanımanın mutluluğu içerisinde siz kıymetli hemşehrilerimin gönlümde çok güzel bir yeri ve hatırası olacak.

Toprakkale’ de görev yapmanın mutluluğunu hep yüreğimde hissedeceğim inancıyla arz-ı veda ederken görevde bulunduğum süre içerisinde desteklerini esirgemeyen Sayın valimiz Ömer Faruk Coşkun’a, değerli milletvekillerimize, meslektaşlarıma, garnizon komutanımıza, hakim ve savcılarımıza, belediye başkanlarımıza ve çalışanlarına, belediye ve il genel meclisi üyelerine, jandarma ve emniyet teşkilatı mensuplarına, cezaevleri yönetimlerine, siyasi parti başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, OSB yönetimine, hayırsever işadamlarımıza, basın kuruluşları ve basın mensuplarına, il ve ilçe kurum müdürlerimize ve personellerine, muhtarlarımıza, kısacası tüm çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyor, değerli halkımızın bana gösterdiği saygı, sevgi ve hüsnü kabulden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.