Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Tosyalı Holding Cezayir'de 'dünyanın en çevreci çeliğini' üretiyor

Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından Cezayir'e düzenlenen ziyaret kapsamında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve beraberindeki heyet Tosyalı Algerie tesislerinde incelemelerde bulundu. Bir Türk şirketinin yurt dışındaki en büyük sınai yatırımı ve aynı zamanda dünya çelik endüstrisinde, son yıllarda hayata geçen en önemli komplekslerden biri olan Tosyalı Algerie tesisleri, kullandığı teknolojilerle küresel rekabette öne çıkıyor ve Doğrudan İndirgenmiş Demir (DRI) teknolojisi sayesinde dünyanın en yeşil ve çevreci çeliğini üreten tesisler arasında yer alıyor.


Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından Cezayir'e düzenlenen ziyaret kapsamında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve beraberindeki heyet Tosyalı Algerie tesislerinde incelemelerde bulundu.





Bir Türk şirketinin yurt dışındaki en büyük sınai yatırımı ve aynı zamanda dünya çelik endüstrisinde, son yıllarda hayata geçen en önemli komplekslerden biri olan Tosyalı Algerie tesisleri, kullandığı teknolojilerle küresel rekabette öne çıkıyor ve Doğrudan İndirgenmiş Demir (DRI) teknolojisi sayesinde dünyanın en yeşil ve çevreci çeliğini üreten tesisler arasında yer alıyor.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.