Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

TÜGVA'da Gürbüz ve ekibi güven tazeledi

Güncel

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Osmaniye İl Temsilciliğinin 2. Olağan Kongresi yapıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Osmaniye İl Temsilciliğinin 2. Olağan Kongresi yapıldı.

Tek liste ile gerçekleşen kongrede mevcut başkan Av. Talha Akif Gürbüz ve ekibi güven tazeledi. TÜGVA Konferans Salonunda gerçekleşen kongreye TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Faruk Duruş ve Bölge Sorumlusu Abdülhamit Balta ile üye gençler katıldı.



Kongrenin açılış konuşmasını yapan İl Temsilcisi Av. Talha Akif Gürbüz, "Bizler Türkiye'nin ve İslam Coğrafyasının 10 yıl, 50 yıl ve 100 yıl sonrasının inşâası için mücadele veren bir vakıfız. Böyle bir davada bizi nefer kılan Rabb'imize hamd olsun. 3 yıldır bu mücadelede yanımda olan, destek olan yol arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi.



TÜGVA'nın hızla büyüdüğünü belirten Genel Başkan Yardımcısı Faruk Duruş, "Her geçen gün adım adım gençliğe hizmet etmeye devam etmektedir. 3 yıldır da Talha Akif başkanımızla Osmaniye'de güzel çalışmalar gerçekleştirdik, inşallah yeni dönemde de daha büyük bir gayret ve aşkla devam edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.



Faaliyet raporu ve yeni dönem projelerinin sunumunun ardından, Genel Merkez tarafından Talha Akif Gürbüz'e Kur'an'ı Kerim hediye edildi. Gürbüz ise Faruk Duruş'a vakıfta açılan kursta yapılan el yapımı seccade hediye etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.