Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

TÜMSİAD'tan İl Genel Meclis Başkanına ziyaret

Güncel

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tek aday olarak girdiği seçimde oybirliği ile Meclis Başkanı seçilen Gizlice’yi tebrik eden Özkardeş, genç başkana görevinde başarılar diledi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tek aday olarak girdiği seçimde oybirliği ile Meclis Başkanı seçilen Gizlice’yi tebrik eden Özkardeş, genç başkana görevinde başarılar diledi.

Seçim dönemlerinin ekonomiye ve bürokrasiye olumsuz etkisi olduğunu belirten Özkardeş, 2023 yılına kadar geçecek 4,5 yıllık seçimsiz dönemin her alana pozitif yansımalarının olacağını söyledi.

Ekonomide verilen milli mücadeleye dikkat çeken TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Özkardeş, Türkiye’nin zor süreçlerden daha da güçlenerek çıktığını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mehmet Ali Gizlice, TÜMSİAD yönetimine teşekkür etti.

İl Genel Meclisinin çalışmaları hakkında bilgi veren Gizlice, Osmaniye’ye güzel hizmetler yapmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.