Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

TÜMSİAD'tan OSB Müdürü Gönül'e ziyaret

Güncel

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Musa Gönül’ü ziyaret etti. OSB Müdürlüğüne atanan Gönül’ü tebrik eden Özkardeş, hayırlı olsun dileklerini sunarak görevinde başarılar diledi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Musa Gönül’ü ziyaret etti.

OSB Müdürlüğüne atanan Gönül’ü tebrik eden Özkardeş, hayırlı olsun dileklerini sunarak görevinde başarılar diledi.

Osmaniye OSB’nin kentin kalkınması ve gelişmesinde lokomotif görevi üstlendiğini belirten Murat Özkardeş, kentin güneyin parlayan yıldızı olduğunu kaydetti.

120 fabrikanın faaliyet gösterdiği Osmaniye OSB’de 200’ün üzerinde firmanın da yatırım için sırada beklediğine dikkat çeken Özkardeş, OSB’nin genişleme sorununun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Musa Gönül, TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Özkardeş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesindeki tüm yatırımcılara teşekkür eden Gönül, OSB’de yürütülen çalışmalar ve hedeflenen projeler hakkında bilgi verdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.