Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Türkiye Kamu-Sen Osmaniye il başkanlığında bayrak değişimi

Güncel

Türkiye Kamu-Sen Osmaniye il başkanı Ahmet Kandemir görevini Türk Sağlık-Sen Osmaniye Şube Başkanı Fatih Üstüner'e devretti. İl Temsilciliği binasında gerçekleşen devir teslim törenine konfederasyona bağlı sendikaların yöneticileri ile çok sayıda üye katıldı.

Türkiye Kamu-Sen Osmaniye il başkanı Ahmet Kandemir görevini Türk Sağlık-Sen Osmaniye Şube Başkanı Fatih Üstüner'e devretti.

İl Temsilciliği binasında gerçekleşen devir teslim törenine konfederasyona bağlı sendikaların yöneticileri ile çok sayıda üye katıldı.



Ahmet Kandemir'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Fatih Üstüner, "Bizim İlkemiz; Önce Ülkemiz “ilkesiyle hareket eden,Sendikacılığı Milli Değerler Ölçüsünde yapan Türkiye Kamu-Sen Osmaniye İl Temsilciliği devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Bu görevi başarıyla yerine getiren Türk Eğitim-Sen Osmaniye Şube başkanımız Ahmet Kandemir’e teşkilatımıza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Osmaniye Kamu-Sen çatısı altında faaliyetlerini sürdüren 12 iş kolumuzla birlikte bu kutlu görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Biz biriz, beraberiz ve birlikte güçlüyüz. Allah birliğimizi daim etsin." dedi.





Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.