Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Üniversiteli kız öğrencilerden gece nöbetindeki polislere ziyaret

Güncel

Osmaniye'de polis uygulama noktasını ziyaret eden KYK Kız Yurdunda kalan öğrenciler, gece nöbetindeki polislere çorba ikram ettiler. Gençlik ve Spor Bakanlığı Osmaniye KYK Kız Yurdu Müdürü Sevgi Çakmak, Müdür Yardımcıları ve yurtta kalan öğrenciler, Demirtaş Polis Uygulama noktasını ziyaret ederek, uygulama noktasında görev yapan polislere “Yalnız Değilsiniz” mesajı verdiler.

Osmaniye'de polis uygulama noktasını ziyaret eden KYK Kız Yurdunda kalan öğrenciler, gece nöbetindeki polislere çorba ikram ettiler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Osmaniye KYK Kız Yurdu Müdürü Sevgi Çakmak, Müdür Yardımcıları ve yurtta kalan öğrenciler, Demirtaş Polis Uygulama noktasını ziyaret ederek, uygulama noktasında görev yapan polislere “Yalnız Değilsiniz” mesajı verdiler.



Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Ali Mücahit Kaya ve TDP Şube Müdürlüğü personeli, öğrencilere uygulama noktasında yapılan görevler hakkında bilgi verdiler ve öğrencilerin sorularını yanıtladılar.



Osmaniye KYK Kız Yurdu Müdürü, Müdür Yardımcıları ve yurtta kalan öğrenciler uygulama yapan polislere moral ziyaretinde bulunduklarını söyleyerek, “Hava şartları ve saati gözetmeksizin 7/24 görevde olan polislerimizin, diğer güvenlik güçlerimizin yalnız olmadıklarını ve bizler sıcak yataklarımızda yatarken emniyet güçlerinin bu ülke için gece gündüz milletin birlik ve beraberliğini korumak amacıyla çalıştıklarını” dile getirdiler.



Ziyaretten dolayı kız öğrencilere teşekkür eden İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Selçuk Okumuş, bu duyarlı davranışın kendilerine büyük bir moral ve motivasyon verdiğini ifade etti.

Öğrenciler, görev başındaki polislere sıcak çorba ikram ettiler.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.