Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Unutmadık Unutmayacağız: Geçmişten Günümüze Haşhaşiler

Güncel

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’üncü yılı dolayısıyla OKÜ'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi. 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde düzenlenen programa Osmaniye Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Teke, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’üncü yılı dolayısıyla OKÜ'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi.

15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde düzenlenen programa Osmaniye Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Teke, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ile il protokol mensupları ve OKÜ personelleri katıldı.



Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan program Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi İbrahim Aydın’ın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca hazırlanan 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili video gösterimiyle devam etti.


Programda Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Atıcı Arayancan “Unutmadık Unutmayacağız: Geçmişten Günümüze Haşhaşiler” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.



Osmaniye Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Doç. Dr. Ayşe Atıcı Arayancan ve İbrahim Aydın’a programa katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.