Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Coşkun: AFAD gönüllüleri çalışmalara büyük bir güç katıyor

Güncel

AFAD Gönüllüleri, Osmaniye Öğretmenevi’nde düzenlenen programda bir araya geldi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından organize edilen programa Vali Ömer Faruk Coşkun, Vali Yardımcısı Hakan Ezgi de katıldı.

AFAD Gönüllüleri, Osmaniye Öğretmenevi’nde düzenlenen programda bir araya geldi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından organize edilen programa Vali Ömer Faruk Coşkun, Vali Yardımcısı Hakan Ezgi de katıldı.

Programda konuşan İl Afet ve Acil durum Müdürü Serhat Bulut, “İlimizdeki arama kurtarma ekiplerine, çalışırken gerektiğinde destek olabilecek AFAD Gönüllüsü arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Şunu da söylüyoruz, “siz yoksanız biz bir kişi eksiğiz”. Sizlerle beraber çalışmalarımızı, eğitimlerimizi yapacağız ve sizlerle beraber afetlere hazırlık konusunda il olarak hazır olacağız. ”dedi. Osmaniye’de 100 aktif AFAD gönüllüsü olduğunu belirten Bulut, gönüllülere verilen eğitimler konusunda bilgi verdi.



Vali Ömer Faruk Coşkun ise AFAD Gönüllüleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “AFAD Gönüllüsü arkadaşlarımız, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüzün çalışmalarına büyük bir güç katıyorlar.”dedi. Osmaniye’de afet çalışmalarına vermiş oldukları desteklerden dolayı tüm AFAD gönüllülerine ayrı ayrı teşekkür eden Vali Coşkun, “Afetlerin ne zaman nerede olacağına dair bir öngörümüz yok bu nedenle her zaman afetlere hazırlıklı olmak zorundayız. Bu nedenle siz AFAD gönüllüsü arkadaşlarımızın desteği mutlaka bizlere güç katacaktır.” diye konuştu. İlimizde ve ülkemizde AFAD gönüllüsü sayısının artmasını temenni eden Vali Coşkun, “Afetsiz günler diliyorum” diyerek sözlerini bitirdi.



Program günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.