Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Coşkun, Kurban Bayramı öncesinde şehit ailelerini ziyaret etti

Güncel

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi, Kurban Bayramı öncesinde, Şehidimiz Jandarma Uzman Onbaşı Ömer Koç, Şehidimiz Piyade Asteğmen Halit Demir ve Şehidimiz Piyade Astsubay Çavuş Ahmet Tıraş’ın ailelerini evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi, Kurban Bayramı öncesinde, Şehidimiz Jandarma Uzman Onbaşı Ömer Koç, Şehidimiz Piyade Asteğmen Halit Demir ve Şehidimiz Piyade Astsubay Çavuş Ahmet Tıraş’ın ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı.



Ziyaretleri sırasında Şehitlerimizin aileleri ile bir süre görüşen Vali Coşkun, şehitlerimizin milletimizin kalbinde her zaman müstesna bir yeri olduğunu ifade ederek, “Şehitlerimizin emaneti olan kıymetli ailelerimizin her daim yanında olmak bizlerin vefa borcudur. Devletimiz, şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz ve ailelerinin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum.” dedi.




Şehitlerimizin aileleri, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek Vali Coşkun ve protokol mensuplarına nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.




Ziyaretler sırasında şehitlerimizin ailelerine, Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri tarafından yapılan şehitlerimizin yağlıboya tabloları takdim edildi.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.