Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Coşkun'dan OTSO'ya veda ziyareti

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Kahramanmaraş Valiliği görevine atanan Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu. Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, tüm üyeleri adına, Vali Coşkun’a görevinde başarı dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Kahramanmaraş Valiliği görevine atanan Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, tüm üyeleri adına, Vali Coşkun’a görevinde başarı dileklerini iletti.

Başkan Devrim Murat Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun ziyareti sırasında yaptığı konuşmada “Görev yaptığımız süre içerisinde Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odamızın büyük desteklerini gördük. İşbirliği, koordinasyon ve dayanışma içerisinde hizmetlerimizi yürütmeye gayret ettik. İlimiz için yaptığımız çalışmalarda, verdikleri destekler nedeniyle OTSO Başkanımıza ve üyelerine teşekkür ediyorum. ”diye konuştu. Yeni görev yeri olan Kahramanmaraş’ta kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden Vali Coşkun, “Osmaniye’nin bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var, o yer Osmaniye’de yaşayan insanlardan kaynaklanıyor. Kahramanmaraş’ta bir kapınızın olduğunu bilmenizi isterim.”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.