Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali ve komutan eşlerinden şehit ailelerine ziyaret

Güncel

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun’un eşi Sevilay Coşkun, şehit ailelerine yönelik kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Vali Ömer Faruk Coşkun’un eşi Sevilay Coşkun’un yanı sıra Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak’ın eşi Şerife Cavlak ve Osmaniye Jandarma Komutanı Zafer Tombul’un eşi Aytül Tombul ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Durmuş Öksüz de yer aldı.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun’un eşi Sevilay Coşkun, şehit ailelerine yönelik kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerde Vali Ömer Faruk Coşkun’un eşi Sevilay Coşkun’un yanı sıra Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak’ın eşi Şerife Cavlak ve Osmaniye Jandarma Komutanı Zafer Tombul’un eşi Aytül Tombul ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Durmuş Öksüz de yer aldı.




Kentteki ilk ziyareti Kadirli'de şehit Suat Topçu’nun ailesine gerçekleştiren komutan eşleri Cavlak ve Tombul, daha sonra İl Jandarma Komutanlığı Sosyal Tesislerinde şehit anneleri ve şehit eşleriyle birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi.



Yemekte, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Durmuş Öksüz tarafından Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak’ın eşi Şerife Cavlak’a teşekkür plaketi takdim etti.



Vali eşi Sevilay Coşkun ve komutan eşleri Cavlak ile Tombul, Düziçi’nde ise şehit Serkan Deprem ve Üzeyir Aslan’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.