Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Bu illetten ilk kurtulan il Osmaniye olsun

Güncel

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Oto Galericiler Sitesinde gerçekleştirilen Covid-19 denetimlerine katıldı.


Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Oto Galericiler Sitesinde gerçekleştirilen Covid-19 denetimlerine katıldı.





Denetimlere Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık, Oto Galericiler Derneği Başkanı İsa Çenet ve Kamyon Galericiler Sitesi Dernek Başkanı Kazım Yatmaz katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.





Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, korona virüsle mücadelenin devam ettiğini ifade ederek, bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının ve aşı olmanın çok önemli olduğunu söyledi.





Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Denetimlerimizi bugün de sürdürüyoruz. Bugün Oto Galericiler Sitesindeyiz. Korona virüsle mücadelede, kurallara uyulması hususunda azami gayret göstermek zorundayız ve aşılarımızı yaptırmak zorundayız. Aşılama sürecini tamamlamamış olanların bir an önce aşılama süreçlerini tamamlamaları gerekmektedir. Ayrıca okullarımızda eğitim öğretimin devam edebilmesi için 12 yaş ve 12 yaş üzeri çocuklarımızın da aşılanması bu süreçte çok önem arz etmektedir. Burada, öğrenci velilerimize çok önemli bir görev düşüyor. Bu aşılama sürecini hep birlikte başarıyla devam ettirirsek ve hep birlikte tedbirlere uyarsak bu illetten kurtulmamız daha kolay olacak. İnşallah bu illetten ilk kurtulan il, ilimiz Osmaniye olsun.” diye konuştu.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.