Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Çok daha iyi sonuçlar alacağımız günler yakın

Güncel

Osmaniye'de Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler aralıksız devam ediyor. Atatürk Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr.


Osmaniye'de Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler aralıksız devam ediyor.





Atatürk Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz katıldı.






https://www.youtube.com/watch?v=XcVhZjItedY&t=7s




Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.





Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Denetimlerimizi bugün de sürdürüyoruz. Genel anlamda kurallara uyulduğunu görmekten mutluyuz. Tedbirlere uyulması konusunda hassasiyet gösteren bütün Osmaniyeli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. İyiye gidiyoruz, bunu hep birlikte en iyi şekilde sonuçlandırmayı hedefliyoruz, bu sonucu alacağımıza da inanıyorum. Bu süreç içerisinde tedbirlere daha sıkı bir şekilde uyarsak çok daha iyi sonuçları alacağımız günlerin yakın olduğunu düşünüyorum. Bunu da hep birlikte inşallah başaracağız. Lütfen tedbirlere uyalım ve bu kapanma sürecini en iyi şekilde değerlendirelim." diye konuştu.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.