Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Doğalgaz, ülkemizin gücüne güç katacak

Güncel

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.


Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.





Yılmaz, CGC Ali Türkmen salonunda bir araya geldiği basın mensuplarıyla sohbet etti.









Vali Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Karadeniz'de doğal gaz keşfine" yönelik "müjde" açıklamasının sevinçle karşılandığını belirtti.





Doğalgaz’ın ülkenin gücüne güç katacağını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:





“İnanıyorum ki bu bizi enerji konusunda daha iyiye götürecek. Petrol de ileri zamanlarda bulunabilir neden olmasın. Bu doğalgaz bulunmasıyla ilgili çok daha rahatlayacağız. Ciddi bir gayret ciddi bir çalışma sarf edildi. İnşallah ekonomimize katkıları olacak. Ülkemiz için de hayırlı olsun” dedi.





Yılmaz, kentte basın mensuplarının desteklerinden dolayı teşekkür etti.









Görevinin en iyi şekilde yapmak için çalıştığını vurgulayan Yılmaz, Bu ziyareti gerçekleştirmiş olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Yılmaz, ”Bize gerçekten destek veriyorsunuz. Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetinin bu zamana kadar hep desteğini gördük. Bundan sonra da desteğinizi göreceğiz. Desteğiniz bizim için önemli. Bizde her zaman şeffaf olacağız. Önerilerinizi mutlaka ciddiye alacağız. Benim öncelikli şahsi düşüncem görevimi en iyi şekilde yapabilmek. Osmaniyemize en iyi şekilde hizmet etmek anlayışı ve düşüncesinde olacağım. Zaman çok hızlı geçiyor ve zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye gayret ediyorum. İnşallah Osmaniyemiz de güzel hizmetlerin yaşandığı bir dönemi yaşarız” ifadelerine yer verdi.





Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Cemiyet hakkında bilgiler verdi ve Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktardı.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.