Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz eşinden şehit korucunun ailesine ziyaret

Güncel

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Dr.


Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Dr. Ögr. Üy. Şenay Yılmaz, Şehidimiz Korucu-Emekli Polis Memuru Kadir Kızar’ın ailesini ziyaret etti.






https://www.youtube.com/watch?v=ubcRLZAbO-c




Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Dr. Ögr. Üy. Şenay Yılmaz Hanımefendi, Osmaniye Merkez Yarpuz Köyünde Geçici Köy Korucusu olarak görev yapmakta iken 31.08.1999 tarihinde Zorkun Yaylası Karanlıkdere Mevkiinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Korucu-Emekli Polis Memuru Kadir Kızar’ın ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Ekrem Boran da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehidimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.









Şehidimizin ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, makamların, mevkilerin en yücesinin şehitlerimize ait olduğunu ifade ederek, “Vatanımız için canlarını veren aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Şehitlerimizin aileleri bizlere kıymetli bir emanettir, her zaman onların yanında olcağız. Şehidimize Allah gani gani rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile şehitlerimize ve vefat etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet; hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.” dedi. Vali Yılmaz, ziyaret sırasında Şehidimizin torunlarına hediyeler verdi.









Şehidimizin ailesi Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a ziyareti nedeniyle teşekkür etti. Ziyaret sonunda Vali Yılmaz’ın eşi Dr. Ögr. Üy. Şenay Yılmaz Hanımefendi tarafından, Şehidimizin eşine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.