Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Hayatını kaybedenlerin de virüse yakalananların da büyük kısmı aşı olmayanlar

Güncel

Tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm yaşam alanlarında devam ediyor. Atatürk Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr.


Tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.





Atatürk Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.





Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak, ilimizde vakaların arttığını ve bu süreçte tedbirlere hassasiyetle uyulması gerektiğini söyledi. Aşı olmanın hem kendi sağlığımız hem de toplumumuzun sağlığı için çok önemli olduğunu belirten Vali Yılmaz, aşı olmayan vatandaşlarımızın bir an evvel aşı olmalarının korona virüsle mücadelede çok önemli olduğunu vurguladı.






https://www.youtube.com/watch?v=TAxh392a5RA




Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Korona virüsle mücadelemizi sürdürüyoruz. Toplumsal hareketliliğin olduğu bütün alanlarda esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Tedbirlere uymaya devam etmeliyiz, yoksa yayılıyor. Maalesef ilimizde de yükseldi. Korona virüsle mücadele etmek için tedbirlere hassasiyetle uymalıyız ve aşımızı mutlaka olmalıyız. Aşı olmanın bu mücadelede çok önemli olduğunu biliyoruz. Maalesef hayatını kaybeden vatandaşlarımızın çok büyük bir kısmı aşı olmayanlar ve yakalananların da çok çok büyük bir kısmı yine aşı olmayanlar. Dolayısıyla aşının koruyuculuğu ortada. Tedbirlere uymaya devam edeceğiz ve aşı olacağız; bu illetten ancak böyle kurtulacağız.”diye konuştu.





Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın denetimleri sırasında, mobil aşı ekipleri, aşı olmak isteyen vatandaşlarımıza aşı yaptılar.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.