Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz, köy ziyaretinde çocuklara hediyeler verdi

Güncel

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Karataş Köyünü ziyaret etti.


Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Karataş Köyünü ziyaret etti. Ziyarette, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Tarım ve Orman İl Müdürü Recep Bulut da yer aldı.









Karataş Köyü sakinleri ile bir araya gelen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ilk olarak Muhtar Sakıp Karataş’tan köy hakkında bilgi aldı. Daha sonra vatandaşlara hitap eden Vali Yılmaz, Karataş Köyü sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “İlçe ve köylerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını dinliyoruz. Bugün de Karataş köyümüzde sizlerle bir aradayız. Bize ilettiğiniz sorun ve talepleri değerlendireceğiz ve imkânlarımız ölçüsünde bu sorunları çözmek için gayret göstereceğiz. Tüm çabamız ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha iyi yaşaması içindir.“ diye konuştu.









Vali Yılmaz, konuşmasının ardından vatandaşlarımızı dinledi. Talep ve sorunlarını dile getiren köy sakinleri Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a köylerini ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinlediği için teşekkür ettiler.









Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Karataş Köyünden ayrılmadan önce çocuklar ile bir süre sohbet ederek, çocuklara hediyeler verdi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.