Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz, LGS Şampiyonlarını Ödüllendirdi

Güncel

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 500 tam puan alarak LGS'de Türkiye birincisi olan Düziçi İrfanlı Ortaokulu öğrencisi Hanifi Efe Nayan ve Kadirli Özel Biltepe Ortaokulu öğrencisi Emre Sayğan'ı makamında kabul etti.


Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 500 tam puan alarak LGS'de Türkiye birincisi olan Düziçi İrfanlı Ortaokulu öğrencisi Hanifi Efe Nayan ve Kadirli Özel Biltepe Ortaokulu öğrencisi Emre Sayğan'ı makamında kabul etti. Ziyarette öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri eşlik etti.









İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, LGS sonuçlarına göre Türkiye'de 36 ilin birinci çıkardığını ve toplam 97 birinci olduğunu ifade ederek, Hanifi Efe Nayan ve Emre Sayğan'ın aldıkları 500 tam puanla birinci olan 97 öğrenci içinde yer aldığını kaydetti.









LGS birincileri Hanifi Efe Nayan ve Emre Sayğan'ı tebrik ederek, ödüllerini veren Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Öğrencilerimiz LGS'de elde ettikleri birincilikle hepimizi gururlandırdılar. Evlatlarımızı ve onları yetiştiren ailelerini, öğretmenlerini tebrik ediyorum. Bundan sonra da başarılarını sürdüreceklerine inanıyorum. Sevgili öğrencilerimizi yürekten kutluyorum." dedi.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.