Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Osmaniye'nin tanıtımı konusunda gayret gösteriyoruz

Güncel

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye’yi Uluslararası Tanıtma Derneği Başkanı Bahri Çolpan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.


Dernek Başkanı Çolpan, 24 yıllık vilayet olan Osmaniye’nin hala tanıtım sorunu olduğunu belirterek, “Dernek olarak kentimizi tanıtmak için birçok önemli projeye imza attık. Ancak yine de tanıtım yönünden beklediğimiz yere ulaşmış durumda değiliz. Dernek olarak pandemi döneminin bitmesiyle birlikte kentimizi tanıtmak için yurtiçinde ve yurtdışında tanıtımlarımız olacak.” diye konuştu. Çolpan, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a nazik ziyareti için teşekkür etti.









Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, ilimizin tanıtımı için çalışan Osmaniye’yi Uluslararası Tanıtma Derneği Başkan ve Üyelerine teşekkür ederek, “İlimizin tanıtımı konusunda gayret gösteriyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın da bu konudaki desteklerini çok önemsiyoruz. Hep birlikte Osmaniye’yi özlenen noktaya getirmek için çalışmamız gerekir. Osmaniye’yi Uluslararası Tanıtma Derneği Başkanı Bahri Çolpan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.