Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuzu asla ödeyemeyiz

Güncel

Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Gazi Polis Memuru Ahmet Aktaş ile Pençe-Kaplan Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse’nin ailesini evlerinde ziyaret etti.


Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 2016'da Mardin’in Midyat'ta İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan bombalı saldırı sonucu yaralanarak gazi olan Polis Memuru Ahmet Aktaş ile Pençe-Kaplan Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse’nin ailesini evlerinde ziyaret etti.









Ziyaretlerde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun ve İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu da yer aldı.









Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Bugün ülkemizde huzur içinde yaşıyorsak bu şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıkları sayesindedir. Şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuzu asla ödeyemeyiz. Bu vesile ile kahraman şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum, hayatta olan gazilerimize ise aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” dedi.









Ziyaret sonunda Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Gazimize Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı, Şehidimizin ailesine, üzerinde Şehidimizin fotoğrafının yer aldığı tabloyu takdim etti.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.