Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz, üç çocuklu bir aileyi evlerinde ziyaret etti

Güncel

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın vatandaşlarımızı ziyaretleri devam ediyor.


Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın vatandaşlarımızı ziyaretleri devam ediyor.





Vali Yılmaz, bu hafta gerçekleştirdiği ziyarette üç çocuklu bir aileyi evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut da bulundu.









Vatandaşımız ve çocukları ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, ailenin çocukları ile yakından ilgilenerek eğitim durumları konusunda bilgi aldı.





Ziyareti sonrasında konuşan Vali Yılmaz, her hafta vatandaşlarımızı ziyaret ettiğini ifade ederek, “Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımız ve çocukları ile sohbet ediyor, onlara yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” diye konuştu. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Vali Yılmaz, ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.









Vali Yılmaz’ı evlerinde konuk eden vatandaşlarımız ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Valimizin ziyareti bizi çok mutlu etti. Allah Devletimizden de Sayın Valimizden de razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.









Ziyaretinin ardından mahalledeki gençlerle de sohbet eden Vali Yılmaz, gençlerden koronavirüsle mücadelede destek olmalarını ve çevrelerinde kurallara uymayanlar varsa uyarmalarını istedi. Gençlerin desteğinin koronavirüsle mücadelede çok önemli olduğunu belirten Vali Yılmaz, sohbet ettiği gençlerden destek sözü aldı.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.