Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz ve Eşi, şehidimiz Fatih Gökşen'in ailesini ziyaret etti

Güncel

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Şenay Yılmaz Hanımefendi, Şehidimiz Uzman Jandarma V Kad. Çavuş Fatih Gökşen’in ailesini ziyaret etti.


Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Şenay Yılmaz Hanımefendi, 12.08.2015 tarihinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde Özerkli Karakoluna bölücü terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen saldırı sonucunda şehit olan Şehidimiz Uzman Jandarma V Kad. Çavuş Fatih Gökşen’in ailesini evlerinde ziyaret etti.





Ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehidimiz için Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.









Şehidimizin eşi Emine Gökşen ile bir süre görüşen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, başsağlığı ve sabır dileklerini ileterek, “Şehitlerimizin aileleri bizlere kıymetli bir emanettir. Her zaman onların yanında olacağız. Şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Şehidimize Allah’tan gani gani rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile şehitlerimize ve vefat etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet; hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.” dedi.





Şehidimizin eşi Emine Gökşen, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarına ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret sonunda Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Şenay Yılmaz Hanımefendi tarafından Şehidimizin eşine Kur’an-ı Kerim ve Bayrağımız takdim edildi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.