Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz, Yarpuz (Cebel) Köyünü ziyaret etti

Güncel

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Yarpuz Köyünü ziyaret etti.


Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Yarpuz Köyünü ziyaret etti. Ziyarette, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ile Tarım ve Orman İl Müdürü Recep Bulut da yer aldı.









Vali Yılmaz, ilk olarak İl Özel İdaresi tarafından köye yapılan parke yol çalışmalarında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretinin devamında Cebelibereket Hükümet Konağında incelemelerde bulunan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, daha sonra köy esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla ile bir süre sohbet etti. Vali Yılmaz, esnaf ve vatandaşlara maske taktıkları için teşekkür ederek, “Lütfen maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle riayet edelim. Bu salgını yenmek için hepimize önemli görevler düşüyor.” dedi.









Ziyaretinin devamında Hükümet Konağı bahçesinde köy sakinleri ile bir araya gelen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, öncelikle Köy Muhtarı Şaban Savcı’dan köy hakkında bilgi aldı. Vali Yılmaz, daha sonra vatandaşlarımıza hitaben yaptığı konuşmada, “Zaman zaman ilçelerimizde ve köylerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinliyoruz. Bugün de Yarpuz Köyümüzde sizlerle beraberiz. İlimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın en iyi koşullarda yaşamalarını arzu ediyoruz. Bize ilettiğiniz tüm sorun ve talepleri değerlendirmeye alıyor ve çözüm bulmak için gayret gösteriyoruz. Bu güzel köyümüz Yarpuz’u ziyaret etmekten ve sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum.“ dedi.









Vali Yılmaz, konuşmasının ardından vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Yarpuz Köyü sakinleri Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a köylerini ziyaret ederek, sorunlarını dinlediği için teşekkür ettiler.









Yarpuz Köyü su kaynağında da incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, daha sonra Yarpuz'dan ayrıldı.






https://www.youtube.com/watch?v=s3mekpp_D_c

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.